بخاری گازی با دودکش
در گذشته که وسایل گرمایشی جدید مانند انواع پکیج و شوفاژ و سیستمهای تهویه هوا مرکزی وجود نداشت، در بیشتر خانهها لولههای دودکش تعبیه میشد که نصب و راه اندازی بخاری های گازی با دودکش را به راحتی میسر میساخت. در این شرایط خرید و راه اندازی بخاری های گازی با دودکش می توانست بهترین انتخاب باشد. البته در نصب و راه اندازی بخاری های گازی با دودکش نیز باید استانداردهای لازم را رعایت کرد. یکی از مهمترین موارد در راه اندازی این بخاری ها توجه به ارتفاع سوراخ لوله بخاری است که در ارتفاع درستی تعبیه شده باشد، نکته بعدی نصب صحیح لوله گاز و اطمینان از باز بودن لوله های دودکش بخاری است زیرا اگر دودکش به درستی عمل نکند گاز مونواکسید کربن ایجاد شده که گازی بیرنگ و بیبو است، به راحتی میتواند منجر به مرگ اعضای یک خانواده شود. از سایر موارد مهم در راه اندازی بخاری گازیبا دودکش نیز بررسی خروجی لوله دودکش بخاری و مجهز بودن آن به کلاهک است، زیرا در صورتی که لوله خروجی مجهز به کلاهک نباشد می تواند منجر به برعکس شدن جریان خروجی گاز مونواکسید کربن به داخل منزل یا محل کار شده و خطرات جبران ناپذیری را منجر شود.
بخاری گازی بی دودکش
همانطور که در بخش قبل توضیح داده شد در مواردی که امکان نصب بخاری های گازی با دودکش مهیا باشد، نصب این نوع بخاری گازی نسبت به نصب بخاری گازی بدون دودکش ارجحیت دارد. اما مشکل آن است که امروزه متاسفانه در بسیاری از مکان های مورد نظر امکان استفاده از بخاری های با دودکش وجود ندارد. در این شرایط چنانچه انتخاب ما بین بخاری برقی و بخاری گازی بدون دودکش، این نوع بخاری گازی باشد، باید نکات ایمنی مشخصی را رعایت کنیم. مهمترین نکته در مورد این بخاری های گازی بدون دودکش آن است که هر چند در طراحی این بخاری ها موارد استاندارد رعایت شده و قاعدتا نباید مشکلی در استفاده از آنها وجود داشته باشد معهذا توصیه شده است، از این نوع بخاری ها در مکان بسته نظیر اتاق خواب و یا حمام که هوا در رفت و آمد نیست، استفاده نکنیم؛ هر چند که در این بخاری ها بسته به مدل سنسور اکسیژن وجود دارد که با کم شدن نسبت اکسیژن موجود در محیط منجر به قطع شدن جریان گاز بخاری و خاموش شدن آن می شود. بطور کلی استفاده از بخاری گازی بدون دودکش در مکان هایی که دارای رفت و آمد و دارای گردش هوا هستند، مانند ادارات و فروشگاه ها پیشنهاد می شود./ایسنا
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
اطلاعات بهدستآمده از کرنل لینوکس، برخی ویژگیهای معماری نسلهای بعدی پردازندهی اینتل یعنی سری Nova Lake و Razer Lake را فاش میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.