اینستاگرام از انتهای سال ۲۰۱۹ از همه کاربران جدیدی که در این پلتفرم ثبت نام میکنند تاریخ تولد دریافت میکند، اما سایر کاربران قدیمی که قبلا تاریخ تولد خود را اعلام نکرده بودند، بهزودی باید این اطلاعات را به اشتراک بگذارند. اعلان دریافت تاریخ تولد شاید در ابتدا قابل نادیده گرفتن باشد، اما در نهایت همه کاربران را وادار میکند تا تاریخ تولد خود را اعلام کنند.
اپلیکیشن اینستاگرام به دو طریق از کاربران میخواهد تاریخ تولد خود را ثبت کنند. اپلیکیشن در ابتدا چند بار اعلانی را در این رابطه به کاربر نشان میدهد. اگر کاربر سعی کند بدون توجه به این اعلان به فعالیت در اینستاگرام ادامه دهد، اعلان جداگانهای برای او به نمایش در میآید.
این هشدارها روی محتواهای حساس نشان داده میشوند تا با قوانین اینستاگرام مطابقت پیدا کنند. به عبارت دیگر، کاربرانی که تاریخ تولد خود را اعلام نکرده باشند، نمیتوانند این سبک از پستها را ببینند. افرادی که پایینتر از سن لازم باشند نیز به هیچ عنوان به پستهای حساس دسترسی پیدا نخواهند کرد.
اینستاگرام میگوید آنها با کمک هوش مصنوعی تشخیص میدهند که چه کسی تاریخ تولد خود را به دروغ ثبت کرده و از آنها خواسته میشود تا سن خود را تایید کنند. البته فرآیند تایید سن هنوز در مراحل اولیه توسعه قرار دارد و اینستاگرام وعده داده که در آینده اطلاعات بیشتری درباره آن منتشر کند.
این شرکت با کمک اطلاعات تاریخ تولد به ساخت قابلیتهای ایمنی جدید میپردازد و اطمینان مییابد که هر کاربری با توجه به سن خاص خود تجربه مختص خودش را در این پلتفرم داشته باشد. اینستاگرام چند وقت پیش هم محدودیتهایی را برای کاربران زیر ۱۶ سال معرفی کرده بود.
شبکهی اجتماعی ایکس در برزیل مسدود شد و هرکسی که با VPN به آن دسترسی پیدا کند، روزانه جریمه خواهد شد.
آسیبپذیری که بهتازگی کشف شده، امکان دستکاری کنترلر چراغهای راهنمایی از اینترنت را بدون ورود به سیستم فراهم میکند.
هزاران دستگاه ویندوزی در سراسر جهان، امروز هنگام راهاندازی با مشکل صفحه آبی مرگ (BSOD) ویندوز مواجه شدهاند.
با تغییر جدید در ایکس (توییتر سابق)، پستهایی که هر کاربر لایک میکند از دید سایر کاربران مخفی خواهد ماند.
شورای رقابت ترکیه از جریمهی گوگل به دلیل پیروی نکردن این شرکت از قوانین مربوط به جستوجوی هتلها خبر داد.
برخی از کاربران یوتیوب به مشکل پخش نشدن ویدیو برخوردهاند. به نظر میرسد استفاده از برنامه ها و افزونه هایی مشخص این مشکل را برای YouTube به وجود آورده است.
برخی از این بدافزارها در ابتدا امن بهنظر میرسند، اما کدهای مخرب خود را با آپدیتهایی به گوشی کاربر تزریق میکنند.
سندی که ظاهراً به اشتباه توسط خود گوگل منتشر شده بود، نشان میدهد که الگوریتم موتور جستجوی این شرکت چگونه کار میکند.
خانوادههای قربانیان تیراندازی در یکی از دبستانهای آمریکا، اکتیویژن و متا را به دامنزدن به خشونت متهم کردند.
از پیشنهاد ریختن چسب روی پیتزا تا خوردن روزانه یک تکه سنگ، هوش مصنوعی AI Overviews گوگل در روزهای گذشته بسیار خبرساز بوده است.