در روز پنجشنبه 15 سپتامبر این ایستگاه از صحرای گبی به فضا پرتاب شد و در محموله ارزشمندش، اولین ساعت اتمی سرد جهان قرار داشت. طی دوره دو ساله، فضانوردان ساکن در Tiangong-2 آزمایشاتی را روی «ساعت اتمی سرد در فضا» یا CACS انجام می دهند تا ببینند آیا خروج از جاذبه زمین، دقت این زمان سنج را افزایش خواهد داد یا خیر.
البته تمامی ساعت های موجود در کره زمین تا حد بسیار زیادی دقیق هستند، اما CACS دقت فوق العاده ای دارد. برای مقایسه می توان گفت دقیق ترین ساعت موجود در کره خاکی در هر 300 میلیون سال یک ثانیه اختلاف پیدا می کند، اما برای CACS این رقم به یک میلیارد سال می رسد.
پروفسور «ژو ژین» از دانشمندان پروژه ساعت اتمی مورد بحث در این رابطه می گوید: «این ابزار، اولین نمونه ساعت اتمی سرد است که در فضا کار می کند، و می توان از آن در کاربردهای نظامی و عمومی استفاده نمود.» کشور چین قصد دارد با این ابزار، دقت سیستم GPS بومی خودش را افزایش دهد.
گفتنی است معمولاً از ساعت های اتمی برای کالیبره کردن ابزارهای الکترونیکی فوق دقیق مانند GPS یا حوزه هایی همچون فیزیک ذرات، زمین شناسی و دیگر علومی که نیازمند دقت و صحت بالایی هستند، استفاده می گردد. حال کشور چین امیدوار است بتواند با افزایش دقت، کاربردهای دولتی و عمومی این ساعت را بهبود بخشد.
برادران رایت در 17 دسامبر سال 1903 چهار پرواز را انجام دادند و باعث تحول کامل صنعت هوانوردی شدند.
رویدادهای انفجاری در فضا این پتانسیل را دارند که لایه اوزون زمین را که سپر محافظ ما دربرابر تابشهای مضر خورشید است، بهطور موقت تخریب کنند.
دانشمندان با توپهای پینگ پونگ سطوح آکوستیک برای حذف نویز فرکانس پایین ساختهاند.
طرفداران تیلور سوئیفت در کنسرت اخیر او در سیاتل آمریکا چنان جنبوجوش کردهاند که گویی یک زلزله 2.3 ریشتری رخ داده است.
دوشنبه، ۱۲ تیرماه (۳ ژوئیه ۲۰۲۳)، بهعنوان گرمترین روز کره زمین در طول تاریخ برمبنای دمای جهانی گزارش شد.
دکتر فیروز نادری که از نزدیک به دو هفته پیش به علت حادثهای در بیمارستانی در آمریکا بستری بود، شب گذشته درگذشت.
باستانشناسان بهتازگی در جزیرهی آتشفشانی ایستر، یک مجسمه موآی جدید پیدا کردهاند که با خشکشدن دریاچه از زیر آب سر درآورده است.
محققان فسیل موجودی را پیدا کردهاند که حدود 120 میلیون سال پیش زندگی میکرده است و میتواند فرایند تحول پرندگان را به ما نشان میدهد.
جمعیت جهان در تاریخ 24 آبان به 8 میلیارد نفر میرسد و در 2023 هند پرجمعیتترین کشور دنیا میشود.
محققان میگویند فسیلی از استخوان فک یکی از اجداد انسانها که چند هفته پیش در شمال اسپانیا پیدا شده بود، احتمالا قدیمیترین فسیل تاریخ از انسانها در اروپاست.