به گفته CDC، تاکنون در مجموع 1019 مورد مشکوک یا تایید شده آبله میمون از 29 کشور جهان گزارش شده است. همانطور که احتمالا میدانید، آبله میمون بیماری بومی بخشهایی از قاره آفریقا محسوب میشود و به همین دلیل شیوع آن در کشورهای اروپایی توجه سازمانهای بهداشتی را به خود جلب کرده است.
تاکنون بریتانیا با 302 مورد، بیشترین گزارش مربوط به آبله میمون را داشته و پس از آن اسپانیا، پرتغال، کانادا و آلمان بیشتر در معرض خطر قرار دارند.
CDC در پست وبلاگ خود توصیه میکند تا مسافران برای جلوگیری از ابتلا و انتشار این بیماری ویروس نادر، از تماس نزدیک با افراد بیمار یا حیوانات وحشی مرده و زنده به ویژه جوندگانی مانند موش و پستانداران غیر انسانی یعنی میمونها، جلوگیری کنند. همچنین در این پست توصیه شده تا مسافران از تماس با مواد آلوده مورد استفاده توسط بیماران، مانند لباس یا موادی که با حیوانات آلوده در تماس بوده نیز خودداری کنند.
CDC مینویسد:
«اگر بیمار هستید و ممکن است به آبله میمون مبتلا شده باشید، سفر خود با وسایل حمل و نقل عمومی را تا زمانی که توسط یک متخصص مراقبتهای بهداشتی یا مقامات بهداشت عمومی معاینه نشدهاید، به تاخیر بیندازید.»
هرچند احتمال کمی وجود دارد تا افراد به ویروس آبله میمون مبتلا شوند، اما CDC توصیه میکند در صورت ایجاد جوشهای پوستی جدیدی در هر نقطه از بدن، باید فورا به یک متخصص مراجعه کرد. این جوشها ابتدا مانند لکههایی روی پوست خواهند بود و سپس بزرگتر میشوند. در نهایت پس از تبدیل شدن به تاول و جوشهای بزرگ، پوسته پوسته میشوند و میافتند.
همچنین از تب، لرز، سردرد و دردهای عضلانی به عنوان سایر علائم آبله میمون یاد کرده است.
در همین رابطه، اخیرا سازمان بهداشت جهانی (WHO) از افزایش سه برابری مبتلایان به آبله میمون در یک هفته خبر داده بود. در آن زمان WHO گفته بود که 780 مورد ابتلا به ویروس آبله میمون در کشورهایی که معمولا این بیماری در آنها پیدا نمیشود (خارج از آفریقا)، شناسایی شده است.
به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دورههای پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان میدهند.
دانشمندان رباتهای کوچکی ساختهاند که میتوانند به درمان آنوریسمهای مغزی کمک کنند.
تأمین اجتماعی در پیامکی اطلاعرسانی کرده است که از این بهبعد هزینهای بابت نسخ الکترونیک ارائهشدهی پلتفرمهای آنلاین پرداخت نمیکند.
مرد آلمانی مبتلا به اچآیوی ملقب به «بیمار برلین بعدی»، پس از دریافت سلولهای بنیادی غیرمقاوم دربرابر اچآیوی، عاری از این ویروس شده است.
داروی جدید HIV در پیشگیری از گسترش ویروس موثر کاملا موثر است و برخلاف داروهای موجود که هر روز خورده میشوند، فقط دو بار در سال تزریق میشود.
کارشناسان درباره شیوع تب دنگی در ایران هشدار میدهند. بیماری تب دنگی که درمان خاصی برای آن وجود ندارد، در مواردی میتواند خطرناک باشد.
این آزمایش خون اگرچه هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد، اما میتواند در آینده برای بیمارانی که سرطان داشتهاند، بسیار مهم باشد.
این بیمار حالا 33 ماه است که انسولین تزریق نکرده است.
این دارو Amtagvi نام دارد و بر پایه سلولهای سیستم ایمنی بیمار عمل میکند.
محققان با اسکن مغز دوندگان ماراتن دریافتند که بافت میلین اطراف عصبهای مغزی آنها پس از مسابقه نازک شده است.