فاوچی میگوید تاییدیه کامل FDA برای واکسن کرونا فایزر روند واکسیناسیون را سرعت میبخشد و اگر واکسن فایزر یا مدرنا برای گروههای سنی زیر ۱۲ سال نیز تاییدیه این سازمان را دریافت کنند، میتوان امید داشت تا ابتدای سال ۲۰۲۲ آمریکا بتواند با واکسیناسیون گسترده گروههای سنی مختلف، ویروس کرونا را تحت کنترل درآورد.
وی معتقد است تاییدیه FDA برای واکسن فایزر یکی از نقاط عطف و مهم در این قضیه محسوب میشود و با واکسیناسیون تعداد افراد بیشتر و برای گروههای سنی مختلف، میتوان امید داشت که ویروس کرونا طی ماههای آینده و برای بهار ۲۰۲۲ تحت کنترل درآید. فاوچی در مصاحبه تلویزیونی به این نکته اشاره کرد که به زودی مجوز تزریق واکسن کرونا برای گروههای سنی کودک نیز صادر میشود که میتواند امیدبخش باشد.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) واکسن کرونا فایزر که با همکاری بیونتک توسعه یافته را بطور کامل تایید کرده تا روند واکسیناسیون در این کشور سرعت بگیرد.
فاوچی از کلیه افرادی که هنوز واکسینه نشدهاند درخواست کرده تا هرچه سریعتر واکسن بزنند و با پروسه به کنترل درآوردن بیماری کرونا همراه شوند. وی میگوید احتمالا واکسنهای فایزر یا مدرنا قبل از فصل تعطیلات سال نو میلادی مجوز تزریق به گروههای سنی زیر ۱۲ سال را از سوی FDA دریافت خواهند کرد. اگر این اتفاق اواخر پاییز یا اوایل زمستان رخ دهد، میتوان امیدوار بود که ویروس کرونا در فصل بهار ۲۰۲۲ کنترل شود.
مقامات آمریکایی در جریان نشست خبری از کارفرمایان شرکتهای خصوصی و دولتی درخواست کردند تا کارمندان خود را واکسینه کنند تا نرخ واکسیناسیون افزایش یابد.
به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دورههای پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان میدهند.
دانشمندان رباتهای کوچکی ساختهاند که میتوانند به درمان آنوریسمهای مغزی کمک کنند.
تأمین اجتماعی در پیامکی اطلاعرسانی کرده است که از این بهبعد هزینهای بابت نسخ الکترونیک ارائهشدهی پلتفرمهای آنلاین پرداخت نمیکند.
مرد آلمانی مبتلا به اچآیوی ملقب به «بیمار برلین بعدی»، پس از دریافت سلولهای بنیادی غیرمقاوم دربرابر اچآیوی، عاری از این ویروس شده است.
داروی جدید HIV در پیشگیری از گسترش ویروس موثر کاملا موثر است و برخلاف داروهای موجود که هر روز خورده میشوند، فقط دو بار در سال تزریق میشود.
کارشناسان درباره شیوع تب دنگی در ایران هشدار میدهند. بیماری تب دنگی که درمان خاصی برای آن وجود ندارد، در مواردی میتواند خطرناک باشد.
این آزمایش خون اگرچه هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد، اما میتواند در آینده برای بیمارانی که سرطان داشتهاند، بسیار مهم باشد.
این بیمار حالا 33 ماه است که انسولین تزریق نکرده است.
این دارو Amtagvi نام دارد و بر پایه سلولهای سیستم ایمنی بیمار عمل میکند.
محققان با اسکن مغز دوندگان ماراتن دریافتند که بافت میلین اطراف عصبهای مغزی آنها پس از مسابقه نازک شده است.