تدروس آدهانوم در آفریقای جنوبی به خبرنگاران گفت: انتظار ما این است که مرحله حاد این همه گیری امسال به پایان رسد، البته با یک شرط که هدف واکسیناسون ۷۰ درصد از جمعیت جهان تا اواسط سال جاری یعنی ماه ژوئن و ژوئیه (خرداد و تیر ۱۴۰۱) تحقق یابد.
وی به این مساله در ضمن سفر به آفریقای جنوبی و بازدید از شرکت بیولوژیکی و واکسیناسیون «آفریگن» که تولیدکننده اولین واکسن کووید mRNA در آفریقاست، اشاره کرد.
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: انتظار داریم این واکسن برای شرایطی که مورد استفاده قرار میگیرد و همچنین محدودیتهای ذخیره سازی کمتر و قیمت پایین تر، مناسب تر باشد.
این واکسن برای آزمایشهای بالینی در ماه نوامبر (آبان ۱۴۰۱) آماده میشود و احتمالا در سال ۲۰۲۴ مورد تائید قرار میگیرد.
براساس این گزارش، تنها ۱۱ درصد از مردم آفریقا واکسن زده اند که پایین ترین نرخ واکسیناسیون در جهان است.
هفته گذشته، دفتر سازمان جهانی بهداشت در آفریقا اعلام کرد که این قاره باید نرخ واکسیناسیون را ۶ برابر افزایش دهد و به هدف واکسیناسیون ۷۰ درصدی برسد.
به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دورههای پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان میدهند.
دانشمندان رباتهای کوچکی ساختهاند که میتوانند به درمان آنوریسمهای مغزی کمک کنند.
تأمین اجتماعی در پیامکی اطلاعرسانی کرده است که از این بهبعد هزینهای بابت نسخ الکترونیک ارائهشدهی پلتفرمهای آنلاین پرداخت نمیکند.
مرد آلمانی مبتلا به اچآیوی ملقب به «بیمار برلین بعدی»، پس از دریافت سلولهای بنیادی غیرمقاوم دربرابر اچآیوی، عاری از این ویروس شده است.
داروی جدید HIV در پیشگیری از گسترش ویروس موثر کاملا موثر است و برخلاف داروهای موجود که هر روز خورده میشوند، فقط دو بار در سال تزریق میشود.
کارشناسان درباره شیوع تب دنگی در ایران هشدار میدهند. بیماری تب دنگی که درمان خاصی برای آن وجود ندارد، در مواردی میتواند خطرناک باشد.
این آزمایش خون اگرچه هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد، اما میتواند در آینده برای بیمارانی که سرطان داشتهاند، بسیار مهم باشد.
این بیمار حالا 33 ماه است که انسولین تزریق نکرده است.
این دارو Amtagvi نام دارد و بر پایه سلولهای سیستم ایمنی بیمار عمل میکند.
محققان با اسکن مغز دوندگان ماراتن دریافتند که بافت میلین اطراف عصبهای مغزی آنها پس از مسابقه نازک شده است.